Ets aquí
Inici > General > Pedra seca > EL GEPEC, COL.LABORADOR EN LA RESTAURACIÓ DE BARRAQUES DE MONT-ROIG, GUARDONAT ALS PREMIS MEDI AMBIENT 2019

EL GEPEC, COL.LABORADOR EN LA RESTAURACIÓ DE BARRAQUES DE MONT-ROIG, GUARDONAT ALS PREMIS MEDI AMBIENT 2019

Esther Bargalló

23-11-2019

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca, cada any, el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. Enguany el premi s’emmarca en la temàtica de la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat, particularment en la conservació i la protecció de la biodiversitat vegetal a Catalunya. En la modalitat Trajectòries de protecció i millora del medi ambient van escollir com a guanyadors el GEPEC-EdC (Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya), juntament amb el Consorci del Ter.

El jurat va reconèixer el GEPEC  per les més de tres dècades que porten vetllant per la conservació del patrimoni natural de Catalunya i, en especial, de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Al Grup Barracaire de Mont-roig estem molt satisfets per aquest premi ja que, des de fa anys, col·laborem amb aquesta entitat en els treballs de restauració i conservació de les construccions de pedra seca del nostre terme. A hores d’ara ja hem rehabilitat conjuntament 11 barraques i un tram d’una carrerada i continuarem unint esforços per preservar el nostre patrimoni. Tots els voluntaris i socis del GEPEC estem d’enhorabona. Moltes felicitats i molts ànims per poder continuar treballant en la protecció del medi ambient.

Membres del GEPEC rebent mostrant el guardó
Voluntaris i membres del GEPEC restaurant la barraca del Ventanes a Mont-roig
Top