Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL COL·LECTIU D’ÀVIES I AVIS “TACA D’OLI” PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EXILIATS LLIURA UN DOCUMENT AL PARLAMENT DE CATALUNYA

EL COL·LECTIU D’ÀVIES I AVIS “TACA D’OLI” PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EXILIATS LLIURA UN DOCUMENT AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Col·lectiu d’Àvies i Avis Taca d’Oli

13-05-2021

“Els avis i les àvies que formem el col·lectiu de la Taca d’Oli volem manifestar el nostre

desacord amb la manera de fer que tenen els polítics de les tres formacions

independentistes que han de liderar la formació d’una república independent, lliure, justa i sense presos polítics, exiliats i represaliats.

En les eleccions del 14 de febrer del 2021 es va aconseguir el 52% dels vots a favor dels partits independentistes. Dotze setmanes després, els polítics d’aquests partits no han aconseguit formar govern, s’han aixecat de les taules de negociació, s’han barallat entre ells, ens han dit que comencem a caminar cap a una independència que arribarà d’aquí a 20 anys, que no n’hi ha prou amb el 52% per la unilateralitat…

Els avis i les àvies de la Taca d’Oli volem recordar i dir als polítics d’aquests partits

independentistes:

Primer: Si tenen un escó al Parlament, és gràcies als nostres vots.

Segon: Si tenen por de l’Estat que ens represàlia que donin pas a gent que no en tingui.

Tercer: Avisem els partits independentistes que no ens creurem mai més les seves

promeses i que poden sortir nous líders a qui podem entregar els nostres vots.

Quart: Que no volem malbaratar un 52% del vot perquè els partits es reparteixin les

cadires i el poder.

Els avis i les àvies de la Taca d’Oli fa més de tres anys i mig que sortim al carrer, uns

diàriament, d’altres setmanalment, per demanar la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i l’arxivament de les causes judicials contra el moviment independentista i ho continuarem fent perquè la repressió no té aturador. Ens hem convertit en un dels pocs col·lectius independentistes que continua mobilitzat al carrer, som els irreductibles, i perquè la lluita es demostra en fets i no paraules exigim als partits a qui vam votar el passat 14 de febrer:

Que formin govern, que es deixin de barallar i que es posin a treballar per a

aconseguir la independència del nostre país que per això vam aconseguir el 52%”.

Aquest és el document del manifest definitiu, aprovat per la suma de tots els municipis que formem part del Col·lectiu Taca d’Oli i que el dijous 13 de maig fou lliurat, personalment, als representants dels tres partits polítics independentistes a la seu del Parlament de Catalunya. Els pobles que formem part de l’esmentat col·lectiu Taca d’Oli són els següents:

Balaguer, Caldes de Montbui, Cambrils, Constantí, El Morell, La Canonja, La Pobla de Mafumet, La Selva del Camp, Mataró, Mollet del Vallès, Mont-roig del Camp, Montblanc, Montbrió del Camp, Palausolità-i-Plegamans, Reus, Riudoms, Sant Antoni de Vilamajor, Sta. Coloma de Queralt, Sta. Perpètua de Mogoda, Tarragona, Terrassa, Torredembarra, Tortosa, Valls, Vic, Vila-seca, Vilafranca del Penedès i Vilallonga del Camp.

Gràcies a tothom per ser-hi, si no ho fem nosaltres, no ho farà ningú, sigues tu el canvi que vols veure en el món, nosaltres “No surrender” ??️.

Col·lectiu Taca d’Oli.

.

Top