Ets aquí
Inici > General > Pedra seca > EL CICLE MITJÀ DE L’ESCOLA MARE DE DÉU DE LA ROCA BASTEIX EL SEU PESSEBRE AMB EL NOSTRE ENTORN DE PEDRA SECA

EL CICLE MITJÀ DE L’ESCOLA MARE DE DÉU DE LA ROCA BASTEIX EL SEU PESSEBRE AMB EL NOSTRE ENTORN DE PEDRA SECA

Redacció

17-12-2021

Malgrat la pandèmia de la Covid-19, tenim el Nadal a tocar i tothom comença a preparar les més entranyables festes de l’any. Primer bastim el pessebre, posem l’arbre, alimentem el Tió, preparem els regals, escrivim la carta als Reis d’Orient i un llarg etcètera.

Nosaltres, a Ressò mont-rogenc, ens quedem amb la idea que han tingut la mainada del cicle mitjà de l’Escola Mare de Déu de la Roca, que han tingut la magnífica pensada de bastir el seu pessebre escolar amb marges i d’altres construccions de pedra seca que tant i tant trobem quan passegem pel nostre terme municipal, sobretot per la part de secà: Boverals, Ranclaver, Terres Noves, Planes, Rotes, Roques i un llarg etcètera.

Us oferim unes fotos que han penjat a les xarxes i felicitem i aplaudim aquesta iniciativa i el treball d’aquests alumnes i mestres de l’Escola Mare de Déu de la Roca que han sabut conjuminar la tradició catalana i l’entorn mont-rogenc tan nostrat, d’una manera tan senzilla i preciosa, com són les construccions de pedra seca, patrimoni immaterial de la Humanitat des 2018.

La nostra més absoluta felicitació!! Bon Nadal i que els Reis d’Orient (no els altres) us portin moltes coses!!

Vista general del pessebre
El Naixement
Un dels Reis Mags
El caganer
Top