Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL CENTRE MIRÓ I LES BARRAQUES DE PEDRA SECA EN LA INFORMACIÓ DELS “TASTETS DE PATRIMONI” DE L’INSTITUT RAMON MUNTANER (IRMU)

EL CENTRE MIRÓ I LES BARRAQUES DE PEDRA SECA EN LA INFORMACIÓ DELS “TASTETS DE PATRIMONI” DE L’INSTITUT RAMON MUNTANER (IRMU)

Redacció

08-04-2021

El Centre Miró i el Grup Barracaire de Mont-roig van fer unes presentacions a la Biblioteca Pública de Tarragona, el dia 21 de març i l’1 d’abril de 2013. Posteriorment, el 25 de maig, els participants van anar a Mont-roig per visitar, entre d’altres coses, barraques i el Centre Miró.

Ara, per celebrar els 10 anys dels “Tastets de patrimoni” (2010 a 2019) ho han penjat a Internet: https://tuit.cat/U9koY (cal buscar la primavera del 2013).

A més de les informacions sobre el Centre Miró i les Barraques de Pedra Seca, hi ha dos vídeos:

Martí Rom parla del Centre Miró

Esther Bargalló de les barraques de pedra seca

També hi ha l’enregistrament de la visita:

A “Sortida cultural a Mont-roig del Camp 1” hi ha les Barraques, Punt 4 de l’Itinerari “Mirar, Miró, Mont-roig”: Mas d’en Romeu, l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, el Punt 7 de l’Itinerari mironià (Primer Pont), i inici del recorregut del Centre Miró: https://www.youtube.com/watch?v=7smXWcJM9HU

A “Sortida cultural a Mont-roig del Camp 2”: hi ha el final del recorregut del Centre Miró: https://www.youtube.com/watch?v=j1rQajq7mks

L’arxiu annexat és un document amb aquestes informacions publicades per l’ IRMU.

.

.

Top