Ets aquí
Inici > General > EL CENTRE MIRÓ ACULL UNA EXPOSICIÓ DE MERITXELL OLESTI

EL CENTRE MIRÓ ACULL UNA EXPOSICIÓ DE MERITXELL OLESTI

Redacció

04-12-2017

El proppassat dissabte, 2 de desembre, a les 6 de la tarda, el Centre Miró acollí l’exposició de l’artista mont-rogenca, Meritxell Olesti i Márquez, que exposarà fins al 24 del present desembre. L’acte fou organitzat pel Centre d’Estudis Mont-rogencs, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Una seixantena de persones van assistir a l’esmentat esdeveniment cultural.

Més d’una quinzena de quadres pengen a l’espai central del CM. La comissària de dita exposició fou la també mont-rogenca Meritxell Marín i Pallejà. El lema emprat d’aquesta exposició s’intitulava: “Horitzó indefinit. Un viatge introspectiu pel paisatge”.

Durant l’acte inaugural van prendre la paraula la presidenta del CEM, l’esmentada comissària i l’artista Meritxell Olesti. L’exposició romandrà oberta en l’habitual horari del Centre Miró. Interessats per l’exposició, hom va poder saludar els regidors F. Chamizo i Imma Margalef.

Amb aquesta exposició hem descobert una nova artista que probablement era desconeguda per la immensa majoria de mont-rogencs. Una sorpresa molt agradable que amb la seva pintura denota una forta personalitat. L’enhorabona Meritxell i molta sort !

Un petit piscolabis va cloure la inauguració.

20171204 Exposició Meritxell Olesti

Top