Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > EL CARRER DEL BISBE MACIÀ UN CUL DE SAC

EL CARRER DEL BISBE MACIÀ UN CUL DE SAC

Miquel Anguera, “Beatet”

12-12-2021

Donat que el 6 de desembre és un dia normal, amb res a celebrar, he pensat que estaria bé que escrivís un petit articlet denunciant (sense criticar ningú, concretament) una colla de GPS que, sembla ser, que dirigeixen els cotxes cap al carrer del bisbe Macià (fins als anys 60 també conegut com el carrer de les Monges), quan el que la gent que es perd i fa cap al nostre carrer el que cerca és el carrer de Sant Antoni, per anar a la plaça de l’Església (mossèn Gaietà Ivern) i no sé per quins set sous aquest enginy dels cotxes els porta al nostre carrer. Hi ha dos senyals a l’entrada de dit carrer que hi posa prohibit el pas (excepte veïns i serveis), però gairebé ningú no s’hi fixa i els veïns creiem que els 2 senyals estan massa alts i els conductors no els veuen bé i tiren endavant i després passa el que acabo de denunciar. Els veïns, quan veiem un cotxe estranger o un cotxe que sembla perdut (i això passa massa sovint), ja li indiquem que s’ha equivocat… però, esclar, no sempre hi som…

En aquest cas de l’altre dia, vaig preguntar al conductor on anava i em va dir que anava a la nostra estimada Ermita i que el GPS l’havia portat allí.

Us he de dir que el conductor va estar al voltant d’una hora i mitja per poder treure la furgoneta del seu atzucac (era grossa com podeu veure a la foto) del nostre carrer (des la cruïlla del Bisbe Macià amb el carrer de Josep M. Gran i Cirera (antic del Forn), fins a la Timba de la Coma i tot això fent marxa enrere. Déu n’hi do!! No fa massa anys a un cotxe de difunts li va passar el mateix a la cruïlla amb el carrer Major i crec que no cal explicar què va passar i com va quedar l’esmentat auto, després de rescatar-lo.

Estaria bé que els responsables municipals hi fotessin un cop d’ull per mirar de minimitzar aquestes situacions sobrevingudes i crec, modestament, que es podrien arranjar amb les alçades dels cartells, canviant-ne un d’obsolet, i avisant els responsables dels GPS. És demanar molt?? Arranjar els clots i les fuites d’aigua del nostre carrer del Bisbe Macià, del Forn i de l’Hospital, ja ho deixarem per un altre dia.

Senyals a l’entrada de la Timba i al c. Bisbe Macià
La furgoneta reculant pel carrer Bisbe Macià
Furgoneta entravessada entre els carrers B. Macià i J. M. Gran
Top