Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL CÀMPING LA TORRE DEL SOL PREPARA LA SEVA OBERTURA SEGANT L’HERBA DE LES 16 HA D’ACAMPADA AMB 800 OVELLES

EL CÀMPING LA TORRE DEL SOL PREPARA LA SEVA OBERTURA SEGANT L’HERBA DE LES 16 HA D’ACAMPADA AMB 800 OVELLES

Miquel Anguera, “Beatet”

06-05-2020

Des del passat dissabte, dos de maig, el càmping La Torre del Sol està preparant l’obertura de la seva temporada turística, amb unes obreres una mica especials. Vuit-centes ovelles d’un pastor de Cambrils s’encarreguen de pasturar per les 16 hectàrees de la zona d’acampada de dit càmping i deixar-les ben netes de la incipient herba que havia crescut desmesuradament per l’esmentada zona. El gerent del càmping, Manel Vilajosana, tingué la brillant idea i va pactar amb l’amo del ramat aquesta solució que haurà estat molt satisfactòria per ambdues parts: per al càmping i per al pastor. Una solució ecològica, sostenible, fins i tot simpàtica i que hauria de fer obrir els ulls a molts teòrics, polítics i entesos en la matèria.

Normalment, al mes de maig ja es veu força gent als càmpings i en establiments turístics, però ara, per culpa de la Covid-19,  no hi ha ni una ànima a cap establiment hoteler o turístic d’arreu. Per tant, donades les pluges d’aquest passat abril (uns 120 litres a Mont-roig) i, tenint en compte la manca de campistes, cotxes, caravanes i la nul·la circulació al càmping, l’herba s’havia apoderat  totalment de la zona d’acampada.

Hom calcula que aquesta setmana estaran acabades aquestes vacances especials per a tan nobles animals que hauran fet la seva feina amb tranquil·litat i passant olímpicament del coronavirus, dels polítics i de nosaltres mateixos. Les obreres dormien al mateix lloc de treball en un tancat especialment preparat per a elles, evitant el viatge diari a la veïna localitat de Cambrils.

Des Ressò mont-rogenc aplaudim d’una forma entusiasta aquesta original mesura.

Top