Ets aquí
Inici > General > Noticiari > DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022. LECTURA D’UN MANIFEST I PARTIT DE FUTBOL FEMENÍ DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2022. LECTURA D’UN MANIFEST I PARTIT DE FUTBOL FEMENÍ DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

13-03-2022

El passat dimarts 8 de març va ser el Dia Internacional de les Dones 2022. Des de l’1 de març fins al 2 d’abril l’Ajuntament ha programat una sèrie d’actes per reivindicar la igualtat entre dones i homes (tot i que això, dissortadament, encara es veu lluny).

Xerrades, espectacles, col·loqui, murals, sortides a peu, presentació del procés per feminitzar el nomenclàtor municipal, taller de biodansa, etc. han estat el gruix de les activitats que s’han dut, es duen i es duran a terme al nostre municipi.

Si ens cenyim al dia 8 i després de dubtar si es podria dur a terme (per la pluja caiguda), l’equip de futbol femení del Club Atlètic Mont-roig va poder fer la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones (prèvia benvinguda i amb unes breus paraules de la regidora de Cultura). Una cinquantena de persones es van aplegar al camp municipal de futbol per escoltar el manifest i després, sobre les set del vespre, es va poder gaudir de l’encontre de futbol femení entre l’equip amateur del Club Atlètic Mont-roig i les jugadores veteranes del nostre centenari Club, que està en plena celebració dels 100 primers anys de la seva fundació, ara fa una centúria. El resultat poc importa perquè va guanyar el C.A. Mont-roig.

La realitat que vivim ens continua demostrant que encara estem molt lluny de la plena igualtat entre homes i dones i que caldrà treballar, molt encara, per aconseguir-la.

Jugadores del CA Mont-roig llegint el manifest
Foto de germanor de l’equip femení i veteranes del CA Mont-roig
Top