Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > CURS DE TÈCNIQUES DE VENDA

CURS DE TÈCNIQUES DE VENDA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció.

20-05-2015

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza un curs de tècniques de venda. L’activitat formativa, de 20 hores, tindrà lloc de l’1 al 12 de juny, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 2/4 d’1 al Centre Polivalent de Miami. El curs és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins al 28 maig.

L’objectiu del curs és que els assistents puguin optimitzar les seves accions comercials. Per aconseguir-ho aprofundiran en les noves tècniques i estratègies d’influència i efectivitat en el procés de venda. En aquest sentit, alguns dels continguts que es treballaran són els principis bàsics de la venda, l’evolució del comercial i el seu entorn, el perfil de les aptituds del venedor (factors emocionals, competències, vendes per objectius, valors i hàbits corporatius, reaccions i comportaments del client o el procés de fidelització).
La teoria es combinarà amb activitats pràctiques per tal de treballar els conceptes apresos. El curs és gratuït i les places són limitades.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top