Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > COMENCEN LES PREINSCRIPCIONS DEL PTT D’AUXILIAR DE VIVERS I JARDINS.

COMENCEN LES PREINSCRIPCIONS DEL PTT D’AUXILIAR DE VIVERS I JARDINS.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció.

20-05-2015

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Mont-roig i l’Institut Antoni Ballester ofereixen als nois i noies de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el graduat en ESO formar-se professionalment com a auxiliar en vivers i jardins.

Es tracta d’un Programa de Qualificació Professional Inicial organitzat en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT) que es configura com un curs formatiu. L’ objectiu és que els joves puguin reintroduir-se al sistema educatiu o accedir al mercat laboral amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada i duradora.

El PTT, que s’impartirà del setembre de 2015 al juny de 2016, ofereix mòduls de formació general, formació professional i pràctiques en empresa.

Les preinscripcions es poden formalitzar fins al 29 de maig a l’Institut Antoni Ballester, al camí de les Arenes, 5 (Mont-roig) – 977 83 86 09.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top