Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > CUIXA DE CORDER AL FORN

CUIXA DE CORDER AL FORN

… Maria Julve Gozalvo

17-08-2017

Ingredients:

  • una cuixa de corder tallada a cops
  • ceba
  • porros
  • llorer
  • farigola
  • llard
  • alls
  • patates
  • vi blanc
  • sal
  • pebre

Elaboració: Dintre els talls de la cuixa, posar-hi els alls. S’unta la cuixa amb el llard. Es posa en una plàtera preparada per al forn. Posar-hi, en fred, la ceba tallada, els porros, el llorer, les patates tallades (no molt petites) i la farigola.

Posar-hi sal, el pebre i reduir-ho una mica amb l’aigua i el vi blanc.

Una vegada estigui preparat, entrar-ho al forn durant una hora i mitja, a la part baixa, tenint en compte d’anar-ho vigilant que no perdi líquid i, si convé, caldrà afegir-n’hi. Quan falti poc, posar-ho a gratinar.

(Ressò 45, pàg. 37)

 

20170817 cuixa de corder al forn

Top