Ets aquí
Inici > General > Esports > CENTENARI DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG: FESTA FAMILIAR AL PARC MARIA MARTORI

CENTENARI DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG: FESTA FAMILIAR AL PARC MARIA MARTORI

Miquel Anguera, “Beatet”

04-06-2022

El passat diumenge dia 29 de maig, la Junta del C.A. Mont-roig va programar i organitzar una festa familiar durant tota la jornada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig, la Federació Catalana de Futbol i la Diputació de Tarragona.

La festa començà a mig matí amb una tirada de bitlles organitzada per l’Associació de Jubilats en què hi van participar una bona colla de joves i infants, principalment.

Una estona més tard, la colldejouenca-mont-rogenca Judit Robert va explicar a la mainada (i també a la gent gran que ens hi trobàvem), un conte de llops que a més d’un infant va deixar amb “l’ai al cor”. Molt aplaudida. Molt bé, Judit, un cop més!!

Donat que la Junta del Club havia posat servei de bar i marxandatge, la gent va anar espavilant-se a buscar-se refrescos i aperitiu mentre una música ben moderna i de molta percussió anava petant al ritme del Rubén. La calor era ben present i convidava a engolir quelcom líquid i ben fresc.

Després de dinar i una curta migdiada, vora les 5, van aparèixer els gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers, amb els Grallers de Mont-roig i la Pitota i el Pitot amb els seus grallers del Barri de Dalt, per “despertar” tots els present al parc oferint una bona ballada i esperant una nova activitat com fou una bona xocolatada popular (150 racions que s’exhauriren ben ràpidament) i, sobretot, els inflables que són una veritable passió per als més menuts.

Seguidament, la Coral Sant Miquel de Mont-roig, sota la direcció de Joan Carles Blanch, va estrenar en directe l’himne del Club Atlètic Mont-roig, composat l’octubre de 1997 pel Guillem Anguera (música) i un servidor que signa l’articlet (lletra) i harmonitzat pel suara anomenat director de la Coral. Un himne senzill, però solemne, que agradà molt als presents i que fou molt aplaudit.

Continuant amb la música i la dansa, la Rotllana Mont-rogenca oferí als presents una curta ballada de sardanes que fou seguida per un bon grup de mont-rogenques.

Per acabar tot el seguit d’actes de la jornada festiva, l’Invisible Titelles ens va oferir una bona estona d’aquest espectacle que tant enamora els infants (i no tant infants), amb el títol de “La que escombrava l’escaleta”. En Joan Reverté, amb dedicació i esforç s’està convertint en un especialista en aquesta classe d’espectacles. La munió d’actuacions (post pandèmia) així ho corrobora. Felicitats, Joan!!

.

El Gerard del Barri de Dalt amb el record del Centenari

.

Top