Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CANIROIG OFEREIX UNA XERRADA SOBRE ELS ANIMALS DE COMPANYIA

CANIROIG OFEREIX UNA XERRADA SOBRE ELS ANIMALS DE COMPANYIA

Miquel Anguera, “Beatet”

17-06-2019

El dimecres 12 de juny, a les 7 de la tarda i a la biblioteca Joan Miró de Mont-roig, el Club Agility Caniroig, de la nostra Vila, va oferir una xerrada-col·loqui sobre els animals de companyia. Ara que s’acosten les revetlles de Sant Joan i Sant Pere (amb el que pateixen aquests animals, amb els petards), crec que fou una molt bona idea. No solament es referiren als gats i gossos, sinó també a fures, conills, hàmsters, canaris, etc.

Els encarregats de coordinar la trobada foren la Irene Águilas, de Reus, i el Xavi Garcia de Mont-roig. El nus de la trobada versà sobre les persones que volen tenir un animal de companyia, donant consells i suggeriments per a la seva integració a les llars on es van a integrar. Es parlà de les obligacions dels que volen adoptar com ara les vacunes, el xip, censar-los, etc. i també consells per evitar patiments als animals en les revetlles on hi hagi coets, petards, focs d’artifici, etc.

Acabada la xerrada, s’obrí un petit debat entre els assistents, sobre la col·laboració ciutadana en les pèrdues d’animals, sobre el paper dels ajuntaments, policies locals, voluntaris, etc.

En fi, amb poc més d’una trentena d’assistents (dels quals, força canalla), la xerrada fou ben distesa, amena i amb ganes de repetir-la.

El Xavi i la Irene amb el pinso recollit
Cartell anunciador de la xerrada
Top