Ets aquí
Inici > General > Noticiari > 35 ANYS DELS GEGANTS MIQUEL I ROCA I GRALLERS DE MONT-ROIG (2)

35 ANYS DELS GEGANTS MIQUEL I ROCA I GRALLERS DE MONT-ROIG (2)

Miquel Anguera, “Beatet”

14-06-2019

Dels tres actes previstos per celebrar els 35 anys dels gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers i dels Grallers de Mont-roig, el passat dissabte 8 de juny, tingué lloc el segon esdeveniment programat amb una cercavila pels carrers i plaça del barri i posterior sopar popular que tingué lloc a la Murada.

Les colles geganteres convidades foren Vilanova d’Escornalbou, la Colla d’Avall de Montbrió, La Pitota i el Pitot, el Roc i la Bàrbara, (gegants de la Vila de Mont-roig) i, naturalment, els amfitrions Miquel i Roca dels Sis Carrers.

A les 5 de la tarda es plantaren els gegants i a les 6 sortí la cercavila per donar un tomb pels carrers del Barri. La música pels carrers tan estrets del barri és  molt reconfortant i  impagable per als grallers, donada la forta sonoritat que provoquen. La ballada final tingué lloc a la plaça de mossèn Gaietà Ivern (Església) i posterior repartiment de records a les diverses colles participants.

A partir de les 8 de la tarda tingué lloc música per als més petits i a partir de quarts de 10 de la nit es serví el sopar popular que aplegà vora el centenar de persones. Després, música per a tothom a càrrec del DJ Jordi Martí fins ben entrada la matinada, com correspon a les festes populars.

Una magnífica festa, segon acte de la celebració dels 35 anys del Miquel i la Roca i dels Grallers de Mont-roig. Ara a esperar el dissabte 14 de setembre quan es clourà, amb la tercera i darrera activitat,  la celebració del 35è aniversari, amb un concert de gralles a càrrec dels Xarrup de Reus i dels Grallers de Mont-roig.

Fal·lera gegantera i grallera !

Miquel i Roca i Grallers de Mont-roig
Gegants i Grallers al C/ de l’Hospital
Roca i Miquel amb el nou “look”
Top