Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > CAMÍ CAP A LA IGUALTAT

CAMÍ CAP A LA IGUALTAT

Ariadna Martí i Romero

16-04-2021

Molts ja em coneixeu però, pels que no, em dic Ariadna, tinc 25 anys, soc graduada en Dret i tècnica en Comerç Internacional, i em sento afortunada de ser la Jutgessa de Pau suplent de Mont-roig del Camp. Més que una satisfacció personal, m’ho transporto a la part professional, on sent tant jove cada petit pas al consistori m’empeny cap a un futur pròsper i ple d’encerts al món jurídic que em deriva.

Als jutjats, despatxos d’advocats o a la justícia en general, amb independència jeràrquica o funcional, tradicionalment ha estat un món presidit i freqüentat pels homes, no obstant, les dones ens anem obrint pas; ben lluny d’aconseguir una igualtat plena, la petjada que anem deixant cada vegada és més profunda i igualitària en clau de gènere.

La Carme va obrir el camí al nostre municipi, en ser la primera Jutgessa de Pau dona i amb més d’una dècada a les espatlles. Tant sols queda agrair-li el seu treball i dedicació.

Diuen que els valors són hàbits apresos i és per això que d’aquesta experiència me n’emportaré de molt bons, colze a colze amb la Victoria, i intentaré transmetre’n els millors.

L’ Ariadna Martí i Romero
Top