Ets aquí
Inici > General > Noticiari > BOMBERS I MOSSOS D’ESQUADRA AL CASC ANTIC DE MONT-ROIG

BOMBERS I MOSSOS D’ESQUADRA AL CASC ANTIC DE MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

04-03-2020

El passat dilluns, dos de març, els veïns de la part del carrer del Bisbe Macià, la Timba, carrer de Sant Antoni i Mare de Déu de la Roca (la Coma) ens vam veure sorpresos per dos cotxes i un camió de bombers, a més d’un cotxe de patrulla dels mossos d’esquadra que van tallar el carrer de la Mare de Déu de la Roca, a l’alçada de l’entrada de la  Timba.

El tall va durar ben bé un parell d’hores. La qual cosa va provocar que els cotxes que pujaven pel carrer de la Coma (no havent-se tallat a l’aparcament del “Marquesito”, com es fa d’altres cops), van haver de girar cua i tornar per on havien pujat, amb els inconvenients que això provocava. Donat que vam trobar a faltar la policia local, vam pensar que, potser, no fou informada de l’esmentat incident.

Havent preguntat a diversos veïns de la casa amb el número 64, ens van informar que dita casa ja fa mesos que té un gros forat a la teulada i dos trespols també estan amb mal estat i parcialment derruïts. Sembla ser que dits veïns ja han portat la queixa de l’estat de dit immoble, a la Casa de la Vila en diverses ocasions en els darrers mesos.

Vam veure més de mitja dotzena de bombers i mossos d’esquadra. Esperem que, essent testimonis del deteriorament i el perill d’una casa amb aquestes condicions, a partir d’ara es posi solució a un problema una mica endèmic en el cas antic de la nostra Vila.

Camió i bombers des de la font de la Pitja
Vehicles bombers i mossos des de la Timba
Top