Ets aquí
Inici > General > Noticiari > “ANIMALADES”, EL LLIBRE DE JUDIT ROBERT SOBRE ELS ADOLESCENTS, ADAPTAT PER LA DIPUTACIÓ PERQUÈ SIGUI DE LECTURA FÀCIL

“ANIMALADES”, EL LLIBRE DE JUDIT ROBERT SOBRE ELS ADOLESCENTS, ADAPTAT PER LA DIPUTACIÓ PERQUÈ SIGUI DE LECTURA FÀCIL

Redacció

29-11-2018

La Diputació enceta una col·lecció de llibres adaptats per a persones amb dificultats lectores. El primer d’aquesta col·lecció és “Animalades”  de l’escriptora mont-rogenca, de Colldejou, Judit Robert. Aquest llibre ha estat adaptat per les professores de l’escola Alba de la Diputació, a Reus, Susanna Giner i Teresa Mateu.

La presentació de la nova versió de l’obra de Judit Robert tingué lloc el passat divendres 23 de novembre, a la tarda, al Palau Bofarull de Reus i ha estat presidida pel diputat delegat de Presidència de la Diputació de Tarragona, Joaquim Nin.

També hi ha col·laborat en la publicació d’aquest llibre Manel Huguet Mendizábal, amb imatges descriptives que el fan més entenedor. El llenguatge d’aquest llibre és clar i directe. L’Associació Lectura Fàcil de Catalunya se n’ha encarregat de la correcció del text.

Tal com hem dit, “Animalades” és el primer llibre de Lectura Fàcil editat per la Diputació que inicia la creació d’una col·lecció destinada a persones amb dificultats de comprensió lectora.

A la nostra societat, un 30% de la població pateix aquesta problemàtica per motius diversos.

L’enhorabona a la Judit, Susanna, Teresa i Manel pel seu treball i esforç sense oblidar la Diputació de Tarragona que han fet possible l’inici d’aquesta col·lecció que ajudarà, i molt, a les persones amb dificultats lectores.

20181129 llibre Animalades de Judit Robert

Top