Ets aquí
Inici > General > Noticiari > AEC DE MONT-ROIG RECONEIX 12 COMERÇOS I EMPRESARIS LOCALS

AEC DE MONT-ROIG RECONEIX 12 COMERÇOS I EMPRESARIS LOCALS

AEC DE MONT-ROIG RECONEIX 12 COMERÇOS I EMPRESARIS LOCALS

Miquel Anguera, “Beatet”

27-05-2024

Amb el suport del CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya) i la Generalitat, l’AEC (Associació d’Empresaris i Comerciants) de Mont-roig, sota el títol “Pobles vius”, va celebrar el Dia Europeu de Proximitat, amb un reconeixement a 12 comerços i empresaris locals.

L’acte es dugué a terme a l’Església Vella, el divendres 24 de maig a 2/4 de 8 de la tarda i comptà amb la presència del director dels SSTT d’Empresa i Treball de la Generalitat a Tarragona, Jordi Fortuny i Guinart que oferí un conferència sobre el comerç de proximitat.

La trobada de l’AEC de Mont-roig la va obrir la seva presidenta, Neus Guerrero, que donà la benvinguda als assistents i, a l’ensems, la paraula al Sr. Fortuny. Després de la xerrada d’aquest, es donà pas al lliurament que la Junta feu de les mencions (la ja coneguda “mont-rogeta”) als 12 comerços i empresaris de Mont-roig que prèviament havien estat escollits: 1: L’Estanc (el comerç més antic), 2: Clivé Joies (dona emprenedora), 3: Bucèfal (joves emprenedors), 4: Infomont (informàtica), 5: la Teva Llar (roba de la llar), 6: Mont-roig consultors (assessoria jurídica i legal), 7: Restaurant Loli, 8: Tros de pa (cafeteria), 9: Aromi (restaurant), 10: Perruqueria Marcia, 11: Openblue Mont-roig (bugaderia) i 12: Perruqueria Estil. El lliurament de les mont-rogetes als 12 comerços esmentats fou molt aplaudit.

Una anècdota curiosa, i que fa pensar en el present del comerç local, fou el moment en què el Joaquim (agafant el micròfon) ens recordà que fa una colla d’anys, al casc antic (es referia a més amunt del portal de l’Església) hi havia 30 comerços i que, actualment, només n’hi resta un: l’herbolari. Il·lustratiu, oi??

Acabat l’acte de reconeixement als comerços l’AEC oferí un petit refrigeri per als assistents que, per cert, foren força nombrosos (en comptàrem uns vuitanta-cinc). Asseguts a la sala hi vam veure regidores/rs  de l’equip de govern i d’altres grups municipals, com JUNTS i ERC.

L’acte del comerç local resultà simpàtic, entretingut i cordial.

.

.

.

.

.

Top