Ets aquí
Inici > General > Noticiari > 4T D’ESO DE L’IES ANTONI BALLESTER ACABEN EL TRIMESTRE AMB UNA SORTIDA DE GEOLOCALITZACIÓ PEL NOSTRE POBLE

4T D’ESO DE L’IES ANTONI BALLESTER ACABEN EL TRIMESTRE AMB UNA SORTIDA DE GEOLOCALITZACIÓ PEL NOSTRE POBLE

Redacció

26-12-2020

Un nombrós grup semblant als altres cursos (en petits grups, això sí), també amb diversos professors que els acompanyaren i pertanyents a 4t d’ESO del nostre IES Antoni Ballester, van promoure una sortida pel nostre terme de Geolocalització, introducció a l’orientació, mitjançant les noves tecnologies. L’activitat fou, igualment, el passat dilluns dia 21 de desembre, com a cloenda del 1r trimestre del present curs.

El Geocaching és una APP que tracta de localitzar i trobar unes petites valises que prèviament han estat amagades i geolocalitzades. Es tracta, en grups petits, de trobar-les. Al poble en tenim unes quantes. És un joc i també pot ser una competició. S’està estenent força aquesta pràctica entre la gent, sobretot, joves i petits.

És una eina amb què s’aprèn a treballar en equip, respectant i valorant l’entorn més proper. També tingué força èxit aquesta moderna activitat.

Malgrat un final de trimestre i d’any, convuls i complicat a causa de la Covid-19, intentarem gaudir de les festes de Nadal i Any Nou (això sí, amb les restriccions pertinents i les mesures sanitàries preventives).

Punt de geolocalització al punt mironià del 1r pont
Top