Ets aquí
Inici > General > Esports > XV CURSA SOCIAL A MONT-ROIG DEL CAMP. TROFEU JOSEP FLORENCIO TUTUSAUS

XV CURSA SOCIAL A MONT-ROIG DEL CAMP. TROFEU JOSEP FLORENCIO TUTUSAUS

Miquel Anguera, “Beatet”

03-02-2022

Tot recordant que l’any passat no es va poder córrer l’esmentada cursa, per culpa de la Covid-19, enguany sí que s’ha pogut celebrar, amb totes les mesures sanitàries pertinents, el proppassat diumenge 30 de gener del present 2022.

A 2/4 d’11 del matí, en un dia fantàstic de sol i bona temperatura per a la pràctica del ciclisme, l’avinguda de Catalunya fou, altre cop, testimoni de la cursa social (corren totes les categories barrejades), amb sortida i arribada a l’esmentada avinguda. Foren 201 els corredors/res que s’hi havien inscrit.

Ja de bon matí, l’organització de la prova ciclista (la família Florencio – Cabré) amb 75 imprescindibles voluntaris posaren a punt tota la infraestructura necessària per poder competir (en ser la primera prova de l’any, els inscrits sempre tenen moltes ganes de participar-hi, òbviament). El total del recorregut van ser 80 quilòmetres i passaren per Montbrió, Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou i altre cop a Mont-roig.

CLASSIFICACIONS: Vencedor absolut: Llibert Sendrós.

Vencedor Elits: Llibert Sendrós. Sub 23: Magí Miró. Júniors: Luis Fernández.

Màster 30: Roberto Beti. Màster 40: Hèctor Abat. Màster 50: Juan Carlos Medina.

Màster 60: Ulrich Rottler.

CLASSIFICACIONS: FEMENINA. Vencedora: Vanesa Serrano.

Equips: Control Pack. Premi Muntanya: Benjamí Prades. Metes volants: Oriol Beltran.

1A CLASSIFICADA LOCAL: Fina Casas. PRIMER LOCAL: Arnau Mèndez.

A part de la família Florencio – Cabré, també van col·laborar en la XV Cursa, l’Ajuntament de Mont-roig, Toldos Hernández, Coca-Cola i Promoevents Club Esportiu. L’organització vol donar les gràcies, especialment, als 75 voluntaris que hi van col·laborar, així com agrair a tots els que han fet possible aquesta XV Cursa Trofeu Josep Florencio 2022.

Moments abans de la sortida
Petit accident abans de Riudecanyes
L’esprint final a l’ Av. Catalunya
Top