Ets aquí
Inici > General > Noticiari > UNA VIA VERDA PER A CICLISTES I VIANANTS TRAVESSARÀ ELS MUNICIPIS DE CAMBRILS, MONT-ROIG I VANDELLÒS-L’HOSPITALET

UNA VIA VERDA PER A CICLISTES I VIANANTS TRAVESSARÀ ELS MUNICIPIS DE CAMBRILS, MONT-ROIG I VANDELLÒS-L’HOSPITALET

Miquel Anguera, “Beatet”

11-04-2024

Segons una nota de premsa de Comunicació de l’Ajuntament de Mont-roig, datada el passat 21 de març, i publicada després d’una reunió a 3 bandes que tingué lloc a les oficines municipals de Miami, s’està bastint un front comú de treball i poder convertir l’antic traçat de la via del tren “en un producte turístic de referència”.

ADIF serà l’encarregada de convertir, en els propers mesos, l’antic traçat ferroviari en una via per a ciclistes i vianants, amb un pressupost de 5,8 milions d’euros i travessarà els tres termes municipals de Vandellòs-L’Hospitalet, Mont-roig i Cambrils. Els assistents a dita

reunió han estat els alcaldes/sa, regidors/es d’urbanisme i turisme dels tres municipis. Òbviament, dita via travessarà el nostre municipi de Mont-roig per Miami com ja ho feia l’antiga via del tren.

Les tres localitats han deixat clar que volen que la futura via sigui una referència per als futurs usuaris de la via i amants de l’esport i el lleure. Direm que la confirmació del projecte i inversió per part d’ADIF fou el proppassat febrer i la nota ens recorda que la longitud del projecte és de 19,3 km, l’amplada serà de 5 m. i que el passat 14 de febrer ADIF va signar el contracte amb l’empresa ACSA (del grup Sorigué), que serà qui executarà les obres.

No cal dir que aquesta futura nova via per a ciclistes i vianants és una bona notícia per a tothom en general, i la Costa Daurada en particular, i creiem que tindrà molt d’èxit entre els turistes que ens vagin visitant i entre els habitants de Cambrils, Mont-roig (especialment de Miami) i l’Hospitalet de l’Infant.

Desitgem que sigui un projecte que no es demori massa en el temps i que ben aviat en puguem gaudir les tres localitats de la Costa Daurada i tot el turisme que ens visiti.

.

.

.

Top