Ets aquí
Inici > General > Noticiari > UN TREN ATROPELLA UN RAMAT D’OVELLES AL TERME DE MONT-ROIG

UN TREN ATROPELLA UN RAMAT D’OVELLES AL TERME DE MONT-ROIG

Redacció

08-01-2018

Segons diversos mitjans d’informació (TV3-3/24, diari El Punt Avui, Diari Tarragona, etc.) i també pel boca-orella, el passat dimarts, 2 de gener, un tren Euromed que feia la ruta Barcelona – Alacant va atropellar una seixantena d’ovelles que estaven passant per la via del tren a l’alçada de la urbanització El Paradís del nostre terme municipal.

Sortosament no es van haver de lamentar danys personals. Eren les 11:22 hores i la interrupció de la circulació de trens va ser d’una hora, aproximadament. L’esmentat comboi portava uns quinze minuts de retard.

També hem sabut que Adif (empresa pública gestora de la xarxa ferroviària a l’Estat espanyol), va denunciar, un parell de dies més tard, els propietaris del ramat d’ovelles per “trànsit indegut de les ovelles per la via”.

Unió de Pagesos va expressar  el seu suport al pastor del ramat d’ovelles, ja que creu que no es valoren els impactes de les infraestructures en relació amb l’activitat agrària, i per això, ha exigit que les administracions es responsabilitzin de fer estudis d’impacte agrari i que adoptin les mesures oportunes per assegurar el desenvolupament d’aquesta activitat al territori.

20180108 Un tren atropella un ramat d’ovelles

 

Top