Inici > General > Esports > TERCERA EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA “4 TERMES”

TERCERA EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA “4 TERMES”

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

17-02-2016

El diumenge 14 de febrer, el Centre excursionista “L’Areny” va organitzar la III Cursa “4 Termes”, que enguany s’inclou en el Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona i, la de Mont-roig, ha estat la primera a disputar-se d’aquesta temporada.

Com en les darreres edicions, hi havia 3 circuits, el Trail de 25 km, l’Express, de 14 i la caminada de 12. En total s’hi van inscriure 613 participants, tot un gran èxit!

Malgrat que el temps no acompanyà (bufava un fort vent de mestral), totes les curses es van poder desenvolupar sense incidències.

En la cursa de 25 km, amb 1.150 m de desnivell positiu i, el mont-rogenc Aleix Toda Mas, del Club Borges Trail-AAEET quedà en 3a posició. Un any més ha fet podi. L’enhorabona!

Hi havia trofeus per als 5 primers classificats. En arribar, els participants comptaren amb els serveis necessaris com ara: dutxes, massatges, brou calent, esmorzar, etc.

També volem destacar, novament, la participació dels amics normands, atletes de Caudebec-lès-Elbeuf, agermanats amb Mont-roig des de setembre de 2009. En van venir 10, set dels quals van realitzar la cursa del circuit curt de 14 quilòmetres i s’ho van passar d’allò més bé, malgrat la duresa del recorregut (no oblidem que Normandia és un país sense muntanya, pràcticament). I l’any que ve, volen tornar!

Tothom va destacar, d’aquesta jornada atlètica, la perfecta organització del Centre Excursionista l’Areny que, una vegada més, s’ha posat molt alt el llistó[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]