Ets aquí
Inici > General > TALLER DE CAPGROSSOS A CÀRREC DE LA LOLI BELTRAN

TALLER DE CAPGROSSOS A CÀRREC DE LA LOLI BELTRAN

Miquel Anguera, “Beatet”

27-09-2021

Aquests darrers tres divendres del present setembre a la tarda (dies 10, 17 i 24), i organitzat per la Loli Beltran, de l’Agenda dels Més Petits, s’ha fet a la Casa de Cultura Agustí Sardà, un taller de construcció de capgrossos sota el lema: “Fes el teu capgròs”. Estant encara sota la pandèmia de la Covid-19, l’aforament estava limitat i calia inscripció prèvia, lògicament. El material bàsic emprat en aquest taller ha estat el cartró, paper de diari, globus i cola.

Dit taller anava adreçat a la mainada a partir dels 4 anys i havien d’anar acompanyats d’algun familiar. Les tres sessions de treball eren de dues hores cadascuna.

Una tretzena de capgrossos són els que s’han construït aquests 3 divendres. Mínim 1 o 2 menuts per cada capgròs i cal comptar, a més, els familiars. Per tant, ens queda clar que hi ha hagut una molt bona resposta a la crida de la Loli (la mont-rogencs de Gandesa, que dic jo), i ha tingut un molt bon èxit de participació.

El proper diumenge 3 d’octubre, dins el marc de la Festa Major, i a la ballada dels gegants Miquel i la Roca del Barri dels 6 Carrers, al migdia al parc de Maria Martori, els nous capgrossos construïts aquests dies (més algun de convidat i construït en un altre taller), es sumaran a la ballada i posaran una nota més de color i alegria a la ballada de gegants, després de més d’un any i mig de pandèmia. Gràcies a tots els participants, per tenir clar que “La Cultura és segura”!!

Top