Ets aquí
Inici > General > Noticiari > RECITAL DE PRIMAVERA DELS “AMICS DE LA POESIA”

RECITAL DE PRIMAVERA DELS “AMICS DE LA POESIA”

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

19-04-2016

El proppassat diumenge dia 17, a les 7 de la tarda i a la Casa de Cultura Agustí Sardà, tingué lloc el Recital de Primavera dels Amics de la Poesia (com tots sabem se’n fan dos a l’any; també a la tardor). Altre cop, poetes del Prat, Vilanova i Mont-roig ens oferiren els seus treballs o bé d’altri (amb majoria de poetesses, com sempre) en un entranyable acte cultural i ple de bona harmonia. Altra vegada, el Miquel “Beatet” hi va col·laborar amb la veu i la guitarra.

El del diumenge fou un acte cultural molt especial perquè la Maria Toda, “Madró”, que el passat 29 de febrer va arribar a la centúria, ens va deixar bocabadats quan, a la seva edat i de memòria, ens recità impecablement dos poemes (el segon, que versava sobre Catalunya i Guifré el Pelós, fou esplèndid, extens i recitat amb força i molta emotivitat; impropi de la seva edat!) La col·laboració de la Maria, fou doncs, excepcional i per això arrancà uns aplaudiments realment extraordinaris! (No n’hi havia per menys!).

També aquesta vetllada tingué una part ben simpàtica i esperançadora (culturalment parlant), perquè una colla d’infants de la nostra Vila també hi varen participar recitant poemes i petites poesies ben diverses. La poesia a Mont-roig té futur, doncs!

La sala de sessions, “Baptista Nogués”, estava plena amb més públic que en d’altres ocasions. Un petit refrigeri de germanor posà fi al recital poètic i musical.

Els Amics de la Poesia van emplaçar el públic assistent al proper Recital de Tardor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge del Recital de Primavera (foto Marcel·la)
Imatge del Recital de Primavera (foto Marcel·la)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top