Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MULTITUDINÀRIA MANIFESTACIÓ A CAMBRILS PELS ATEMPTATS DEL 17 D’AGOST. MOLTS MONT-ROGENCS HI ASSISTEIXEN

MULTITUDINÀRIA MANIFESTACIÓ A CAMBRILS PELS ATEMPTATS DEL 17 D’AGOST. MOLTS MONT-ROGENCS HI ASSISTEIXEN

Redacció

27-08-2017

El divendres 25 d’agost, la veïna ciutat de Cambrils va organitzar una manifestació en rebuig dels atemptats terroristes soferts per Barcelona, i per ella mateixa, el passat disset d’agost a la tarda i al vespre, respectivament. Força gent de Mont-roig es va poder veure en dita manifestació que va començar a les 8 del vespre i que durà més d’una hora. Dita concentració també fou un reconeixement a la tasca dels mossos d’esquadra, policia local i serveis d’emergència per la seva extraordinària i ràpida intervenció en els terribles i tràgics fets per tots coneguts.

La trobada de Cambrils, segons fonts oficials, aplegà unes 10.000 persones i, segons la policia local, vora 16.000. És igual: molta gent, la més multitudinària que es recorda a la vila marinera. Molts aplaudiments quan els col·lectius públics esmentats passaven pel davant dels participants en la manifestació que havia començat al passeig de les Palmeres i fins al Club Nàutic de Cambrils, on tingueren lloc els fets del passat dijous 17 d’agost i on es feu l’ofrena a les víctimes.

El lema de la concentració era “Tots som Cambrils” i es repetien, contínuament, tres cops secs de palmell volent expressar la frase: “No tinc por”. Fou molt emotiu. Al moment de les ofrenes a les víctimes, vam poder veure-hi les associacions locals Coral Verge del Camí, l’Aula de Gent Gran i la Colla Castellera. També vam poder escoltar forts aplaudiments quan les comunitats islàmiques de Valls, Torredembarra i Reus van fer la seva ofrena a les víctimes de l’atemptat.

De les personalitats que van assistir a la manifestació vam poder observar la presidenta del Parlament de Catalunya, el vicepresident del Govern de la Generalitat, l’alcaldessa de Barcelona, la de Cambrils, la ministra de sanitat i el secretari general del PSOE. Poc importava la representació oficial i política perquè qui presidia la manifestació, tant a Cambrils com a Barcelona, foren les forces de seguretat: mossos d’esquadra, policia local, serveis d’emergències mèdiques, guàrdia civil i policia nacional. La tarda  d’ahir a Cambrils fou una gran  mostra de solidaritat amb les víctimes i rebuig total al terrorisme, esperant que concentracions com les d’ahir mai més siguin necessàries.

20170827 Manifestació a Cambrils

Top