Ets aquí
Inici > General > MONT-ROIG I MIAMI CELEBREN EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

MONT-ROIG I MIAMI CELEBREN EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Redacció

10-03-2023

Un any més el nostre municipi celebra el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb un seguit d’actes que van des del 4 al 24 del present mes de març.

Tot començà el dissabte dia 4, quan la Núria Esquius (actriu i soprano) i en Jorge Varela (piano) van oferir l’espectacle La Cupletista al local del K1 de Mont-roig.

El dilluns dia 6, la Biblioteca Joan Miró oferí “Contes de color violeta”.

El dimarts 7, al Polivalent de Miami tingué lloc l’espectacle “Les pirates de terra endins” adreçat als alumnes de les escoles del nucli costaner. També s’oferí un taller Tote bag reivindicativa. A la Casa de Cultura es va dur a terme un taller de Risoteràpia.

El dimecres dia 8, poc abans del ple ordinari, diferents regidores i regidors van llegir el Manifest Institucional del 8M. A la tarda al Centre Polivalent tingué lloc el mateix taller Tote bag reivindicativa que el dia anterior a Mont-roig.

El dijous dia 9, a la biblioteca Miramar de Miami s’oferí l’espectacle “Ningú més que l’altre”. L’endemà dia 10, al mateix lloc, estava programada una xerrada “Psicologia i violència envers les dones” i a la Casa de Cultura Agustí Sardà un taller de Biodansa.

El diumenge dia 12, al Centre Polivalent de Miami, l’espectacle “Elles”.

Per acabar aquesta commemoració del 8M, s’ha programat la 5a Trobada de Dones Empresàries i Directives, amb berenar networking i sopar per al dia 24 del present març.

.

.

Top