Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG DEMANA L’ALLIBERAMENT DELS PRESOS POLÍTICS

MONT-ROIG DEMANA L’ALLIBERAMENT DELS PRESOS POLÍTICS

Miquel Anguera, “Beatet”

06-11-2017

Després de l’indigne empresonament dels presidents de l’ANC (Jordi Sánchez) i d’Òmnium Cultural (Jordi Cuixart) del passat 16 d’octubre, l’Audiència Nacional (substituta del franquista TOP, tribunal d’ordre públic) el passat dijous dia 2 de novembre va fer el mateix amb el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i amb set altres consellers i conselleres del nostre govern democràticament elegit.

Mont-roig va auto-convocar-se, un cop més, a la plaça de Joan Miró per protestar per aquestes noves detencions i mostrar la seva indignació, juntament amb desenes de milers de catalans que, al mateix dia i hora ho feren arreu del Principat.

L’acte on s’hi aplegaren més de 200 mont-rogencs i mont-rogenques començà amb la lectura d’un manifest a favor dels presos polítics (qui ho havia de dir en ple segle XXI) i en contra del govern espanyol del PP que no dubta en empresonar persones sense cap garantia jurídica ni cap vergonya, sense amagar-se de res i amb una ràbia i venjança que no havíem vist més des dels temps de Franco. Són absolutament demofòbics!

Tres minuts d’un absolut silenci, amb els braços enlairats i amb les mans obertes foren seguits amb una absoluta quietud per tots els assistents.

El cant dels Segadors va cloure el curt i emotiu acte en suport dels presos polítics que tenim a la presó, amb l’excusa d’un article 155 de la constitució que només el govern del PP (amb el suport de Cs i PSC-PSOE) ha estat capaç d’omplir d’ignomínia, indignitat i venjança. Continuarem tossudament alçats! La propera, multitudinària manifestació a Barcelona el proper 11 de novembre i, donat que també serà tumultuària i/o tumultuosa, ens posaran a tots a la presó? Ens portaran a tots emmanillats, pel darrere, i ens despullaran també a tots? On hem arribat!!

20171106 Llibertat presos polítics

Top