Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > “LES CUINETES DE LA NENA”: UN WEB DE GASTRONOMIA

“LES CUINETES DE LA NENA”: UN WEB DE GASTRONOMIA

13-05-2016

Retrobem a Ressò mont-rogenc aquella secció de cuina que titulàvem “Per llepar-se els dits”. En aquesta nova etapa digital de la revista ja vàrem publicar la recepta “Estofat de carabassa” de la Nani Nolla (13 de març de 2015). Ara encetem una col·laboració mensual de la Clara Martí Alsina.

A Ressò mont-rogenc (en suport paper)  ja havíem publicat la seva recepta “Cupcakes de síndria” en el número 127 (III trimestre de 2013).

Ara publiquem el “Pastís enreixat de maduixa”. Trobareu la fitxa a l’arxiu “pdf” annexat.

Clara Martí Alsina fa un parell d’anys que té un web dedicat a aquestes qüestions de la gastronomia: http://lescuinetesdelanena.cat

Hi trobareu receptes de tota mena; primer, organitzades per “Tipus”: esmorzar, berenar, primer plat, segon plat i postres. Però també per “Cuines”: anglesa, americana, catalana, Europa oriental, francesa i italiana. Segons la “dificultat”: Fàcil, mitjana i moderada.

A “Hemeroteca personal”, hi trobareu textos publicats a mitjans de comunicació i, entre ells, aquell de Ressò mont-rogenc esmentat abans. Dins d’aquest apartat, a “Reportatges” i al “Blog” hi ha diverses notícies de viatges o esdeveniments relacionats amb la gastronomia.

Com dèiem: “per llepar-se els dits”!

Cuinetes 1

 

Top