Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LES CIGONYES VISITEN MONT-ROIG. AQUEST COP EN SÓN CENTENARS

LES CIGONYES VISITEN MONT-ROIG. AQUEST COP EN SÓN CENTENARS

Miquel Anguera, “Beatet”

26-08-2023

Entre d’altres, a Ressò mont-rogenc tenim acreditades diverses visites de cigonyes al nostre poble i terme municipal. Com a mínim, en sengles articles del 27-08-2021, un altre el 10-02-2020, també al mateix any el 3-10-2020 i també el mateix dia (l’article) de l’any següent de 2021.

Però és que aquest cop, no parlem pas de 20, 30 o 35 cigonyes, no, ara parlem de centenars com podrem comprovar en aquestes fotos que ens han cedit algunes lectores per a poder-ho corroborar. Parlem del 24 i 25 d’agost, amb una calor extrema que hem anat patint aquestes darreres dates. Les altres dates, sobretot, són del mes de febrer i octubre, res a veure amb les fortes calors de l’estiu.

I haurà canvis importants? La raça humana ens equivoquem contínuament, però no pas els animals i, amb el canvi climàtic, sempre anem de sorpresa en sorpresa i gairebé sempre en negatiu: grans incendis forestals, grans inundacions, morts pel foc i pels aiguats arreu del món. Fins quan??

De moment, alegrem-nos i agraïm a les cigonyes la seva visita i comencem-nos a calçar per si venen mal dades!! De moment la calor i la sequera dominen la nostra vida. Fins quan??

.

.

.

.

Top