Inici > General > Esports > L’ANDREU PÉREZ CHAPARRO SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DE JUDO

L’ANDREU PÉREZ CHAPARRO SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DE JUDO

Miquel Anguera, “Beatet”

12-02-2023

A Badia del Vallès, el passat dissabte 11 de febrer, el jove mont-rogenc Andreu Pérez i Chaparro va guanyar la medalla d’argent del Campionat de Catalunya de judo, categoria cadet, de fins a 90 quilos.

Va superar els quarts de final i les semifinals, però no va poder guanyar la final contra el primer del rànquing estatal i català. En un molt disputat i llarg combat final ha quedat, doncs, en un merescudíssim segon lloc.

Amb aquest resultat, l’Andreu s’apropa més a la classificació directa al campionat d’Espanya dels propers 29 i 30 d’abril i 1r de maig, a part d’haver aconseguit tots els punts necessaris per poder-se examinar de cinturó negre, 1r Dan, al proper mes de juliol.

Moltes felicitats Andreu i no afluixis!!