Ets aquí
Inici > General > Esports > LAIA ANGLÈS NOVENA AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE PATINATGE

LAIA ANGLÈS NOVENA AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE PATINATGE

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]29-03-2015

La patinadora de Mont-roig Laia Anglès, juntament amb 17 patinadores més del grup Xou Gran del CP Cambrils, van participar el cap de setmana del 7 i 8 de març, al Campionat d’Espanya en la modalitat de Grups Xou Grans.

El campionat es va disputar al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa, obtenint una meritòria novena plaça, entre 21 participants i només per sota d’equips de nivell mundial com són l’Olot, Reus Deportiu, i d’altres de la geografia catalana que normalment ocupen els primers llocs de les competicions en aquesta modalitat, a nivell europeu i mundial. També volem destacar l’àmplia representació de la Federació Gallega de Patinatge.

El CP Cambrils, amb la Laia com hem dit, van defensar amb gran encert la coreografia MIM – la seva expressió corporal el defineix, sense parlar somriu amb el cor-.

L’enhorabona Laia pel novè lloc![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Les patinadores durant l'actuació
Les patinadores durant l’actuació

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Les patinadores del grup Xou Gran del CP Cambrils
Les patinadores del grup Xou Gran del CP Cambrils

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top