Ets aquí
Inici > General > Esports > LA RUTA DEL CARRASCLET, CAMINADA AMB EL C.E. L’ARENY

LA RUTA DEL CARRASCLET, CAMINADA AMB EL C.E. L’ARENY

Redacció

01-06-2017

El passat diumenge 28 de maig, el Centre Excursionista l’Areny va organitzar una sortida a la muntanya, tot recorrent el que s’anomena la “Ruta del Carrasclet”.

L’excursió començà agafant el tren a l’estació de Botarell-Riudecanyes i, arribats a Capçanes (poble natal de Pere Joan Barceló i Anguera “Carrasclet”), va començar l’itinerari, un cop l’Anton, davant l’estàtua d’en Pere Joan Barceló, fes un breu recorregut per la biografia del “Carrasclet”, coronel austriacista que lluità contra Felip V en la Guerra de Successió del 1714. L’excursió passà per la Fou (on van esmorzar), Llaberia i Colldejou (on van dinar) i, finalment, ens portà a Mont-roig, des d’on s’havia sortit. Vint-i-tres valentes i valents que, desafiant la moderada calor, van acabar els vora 25 quilòmetres de recorregut per uns paratges fantàstics plens de natura i d’uns espais naturals preciosos. Vaja, amb ànims de tornar-hi !

Eren passades les 4 de la tarda que van arribar a Mont-roig, després de prop de 6 hores de marxa, en una jornada perfecta d’esport, lleure i companyonia. Un èxit més del Centre Excursionista l’Areny.

20170601 La Ruta del Carrasclet

Top