Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA ROTLLANA MONT-ROGENCA CELEBRA EL DIA UNIVERSAL DE LA SARDANA

LA ROTLLANA MONT-ROGENCA CELEBRA EL DIA UNIVERSAL DE LA SARDANA

Miquel Anguera, “Beatet”

17-06-2024

Cada any es celebra el Dia Universal de la Sardana i Mont-roig cada any també s’hi suma. El grup sardanista la Rotllana Mont-rogenca ha organitzat la trobada, un any més, i l’aplec s’ha trobat a la plaça de Mn. Gaietà Ivern per ballar quatre sardanes.

La primera, ha estat la unitària (sardana de germanor que en podríem dir) i ha estat: “Jorn alegre” del mestre Josep Serra i Bonal.

Se n’han ballat dues més i, per cloure la trobada sardanista i, com acostuma a ser habitual a la nostra Vila, la darrera sardana ha estat “Mont-roig del Camp” del mestre Tomàs Gil i Membrado que tant va estimar Vilanova d’Escornalbou i Mont-roig.

Una cinquantena de sardanistes i espectadors s’han trobat pel Dia Universal, al mateix temps que s’inauguraven les plaques dels 5 carrers canviats de nom tot feminitzant el nomenclàtor del nostre municipi.

Una horeta ha durat, aproximadament, aquesta celebració tan nostrada. Hem pogut veure a la ballada les regidores Irene, Annabel i Cristina. Gràcies a les tres, a totes les participants i a la Rotllana Mont-rogenca!! Fins l’any que ve!!

.

.

.

.

.

Top