Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA PLUJA IMPEDEIX EL CONCERT GROC PREVIST PER AL 28 D’ABRIL

LA PLUJA IMPEDEIX EL CONCERT GROC PREVIST PER AL 28 D’ABRIL

Redacció

04-05-2018

El Concert Groc, que estava previst per al dissabte 28 d’abril a les 10 del vespre al parc de Maria Martori, es va haver de suspendre a causa de la pluja.

Dit concert havia estat organitzat per l’ANC local amb el suport d’Òmnium Cultural i la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig. Hi havia de participar el cantautor Fito Luri, Clara Colom (Roba Estesa), Xavi Ciurans (Gertrudis), Olga Pes i Guillem Anguera & Irie Boss (Joan Jordi).

La recaptació voluntària del Concert Groc anava destinat a l’Associació d’Advocats Voluntaris de l’1-O. També s’hi va poder col·laborar amb la Fila 0.

La pluja i el risc que comportava l’electricitat generada per l’alternador, imprescindible per dur a terme el concert, va fer prendre la decisió d’ajornar-lo. Segurament serà a principis de juny després de demanar els permisos oportuns.

No obstant, quan la pluja va amainar en Fito Luri, Xavi Ciurans, Guillem Anguera i la col·laboració del Joan Jordi, van fer possible una petita actuació dels esmentats músics que van oferir un petit tast del seu repertori. Entre cançó i cançó, parada i represa, es va arribar gairebé a les 12 de la nit, moment que es va posar punt i final a la petita trobada musical (més de 100 persones de diversos pobles) que es van emplaçar a retrobar-se altre cop a Mont-roig, quan la nova data es faci pública.

 

20180504 Concert Groc

Top