Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA MUNTANYA DE L’ARENY SE’NS ESQUINÇA ??

LA MUNTANYA DE L’ARENY SE’NS ESQUINÇA ??

Miquel Anguera, “Beatet”

13-03-2023

L’altre dia, avisat per un company mont-rogenc a qui també agrada molt caminar, em va dir que havia observat a l’Areny una sèrie d’esquerdes (esberles, clivells, escletxes, trencs, esvorancs, estrips, fissures… com vulgueu, no sé quina accepció és la més adequada), a tocar del penya-segat de l’Areny que mira Mont-roig (són un grapat de desenes de metres) i que van en direcció sud-nord). Us direm que s’hi ha d’anar expressament perquè no es veu amb facilitat i que les esquerdes es troben al terme de Mont-roig i no pas al de Vilanova, amb qui compartim la muntanya de l’Areny.

Encuriosit per l’alarma del company vam decidir anar-ho a veure el passat divendres, al matí, malgrat el fort serè que regnava a la nostra comarca… i malgrat la meva prudència, el mestral em va fotre la gorra vermella (del CE l’Areny) a baix a mar…

En vam prendre unes quantes fotos que us oferim adjunt i mirarem de convidar algun amic o amiga geòloga perquè ens doni la seva opinió. A l’Associació de Veïns Muntanya Roja en tenim i esperem donar-vos la seva opinió ben aviat.

.

.

.

Top