Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA MARIA PILAR SOLÉ, DISTINGIDA A RIUDOMS PEL CONSELLER VILA

LA MARIA PILAR SOLÉ, DISTINGIDA A RIUDOMS PEL CONSELLER VILA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

19-02-2016

La mont-rogenca M. Pilar Solé i Rovira fou distingida amb la setena edició del premi “Joan Cros i Gili”, de Riudoms, que premia tota persona que s’hagi distingit en el servei al seu poble en la vessant social, humana o política.

Aquest premi fou instaurat per Convergència Democràtica de la veïna localitat de Riudoms. La direcció de dit partit a Mont-roig havia presentat la candidatura de la nostra convilatana esperant que fos reconeguda i premiada, com així fou.

El proppassat 5 de febrer, divendres, a les 8 del vespre i al Casal Riudomenc, en un acte presidit per l’Honorable Conseller de Cultura de la Generalitat, Sr. Santi Vila, li fou lliurat el guardó corresponent. En l’esmentat acte, també hi assistiren el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Sr. Joaquim Calatayud, i l’alcalde de Riudoms, Sr. Cruset, entre d’altres alcaldes de la nostra comarca, familiars i amics.

La Maria Pilar Solé havia estat regidora al nostre Ajuntament de Mont-roig des de l’any 1987 al 1999, essent la responsable de les regidories de Joventut i d’Ensenyament. Com a fites aconseguides en aquells mandats podem esmentar el compromís de la Generalitat per construir un Institut de Secundària (que després s’anomenaria Antoni Ballester) i la primera escola d’EGB al nucli de Miami.

Sempre és bo que sigui reconeguda la tasca al servei del nostre poble de Mont-roig a qualsevol mont-rogenc/a, més encara si aquest guardó li atorguen des de fora vila, com ara ha estat el cas de la nostra veïna. L’enhorabona Maria Pilar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L'homenatjada amb el Conseller Vila i l'alcalde de Riudoms
L’homenatjada amb el Conseller Vila i l’alcalde de Riudoms

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La M. Pilar Solé amb el Conseller, familiars i amics
La M. Pilar Solé amb el Conseller, familiars i amics

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top