Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA MARIA LLEVAT SABATÉ PREGONERA DE LA FESTA MAJOR 2016

LA MARIA LLEVAT SABATÉ PREGONERA DE LA FESTA MAJOR 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

06-10-2016

El passat dimecres 28 de setembre, vigília de Sant Miquel i a 2/4 de 9 del vespre, tingué lloc el pregó de la Festa Major. La Maria Llevat Sabaté, qui durant molts anys fou la presidenta del Patronat de la Mare de Déu de la Roca, i persona molt coneguda i estimada a Mont-roig, fou la convidada per l’Ajuntament a ser la pregonera de les proppassades festes de Sant Miquel, patró de la nostra Vila.

Enguany, aprofitant l’avinentesa de la inauguració de les obres de reforma al poliesportiu municipal, l’acte del pregó es feu davant mateix de la porta de l’esmentada instal·lació esportiva per aprofitar, després, la visita al recinte poliesportiu.

El pregó de la Maria fou molt emotiu i vehement i amb una forta càrrega històrica (això sempre agrada molt als mont-rogencs) i sempre lligat al seu estimat Mont-roig i, especialment, a la Mare de Déu de la Roca.

Les paraules de la Maria foren molt aplaudides pels assistents i fou molt felicitada i sol·licitada en acabar l’acte del pregó.

Després de la locució de la pregonera hi hagué un petit piscolabis amb coca dolça i cava, mentre el duet musical Ordax – Chabuch ens delectava amb la seva música i un espectacle de bombolles gegants s’apoderaren del carrer de l’Abat Escarré.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La Maria Llevat fent el pregó de Festa Major
La Maria Llevat fent el pregó de Festa Major

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Espectacle de bombolles
Espectacle de bombolles

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top