Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA M. NEUS CASAGRAN, GUANYA EL CONCURS DE CUINA DE LA FIRA

LA M. NEUS CASAGRAN, GUANYA EL CONCURS DE CUINA DE LA FIRA

Miquel Anguera, “Beatet”

23-08-2023

La Maria Neus Casagran i Garcia va guanyar el primer premi del concurs de cuina de la Fira de Mont-roig d’enguany, amb el seu plat de postres “Garrofera cremosa”.

De les bases de dit concurs en destaquem dos: els productes havien de ser de la terra (proximitat en diuen ara), els participants no podien ser professionals de la cuina i ja veieu que tots els plats duien com a ingredient la garrofa (un producte de la terra molt nostrat a Mont-roig, sens dubte).

També ressaltarem que els postres de la M. Neus duien dibuixat l’escut heràldic de Mont-roig que, per cert, s’hauria d’emprar més i que per això es va aprovar l’any 2000.

Els ingredients emprats per la guanyadora foren: llet, pell de taronja, pell de llimona, canyella en branca, farina de garrofa, farina de moresc, rovell d’ou i sucre bru (en una de les fotos adjuntes podreu observar els ingredients dels altres 4 plats).

També volem destacar que només s’han presentat al concurs 5 persones, de les quals un sol home, cosa que volem agrair efusivament al Joan Ramon. Seria prou bo que hi hagués més participació en aquest concurs, tot i que entenem que per la Fira, la gent vol estar més per la festa i la família que no pas pel concurs… 

En fi, una bona iniciativa que fora bo que continués en els propers anys, amb més participació!!

El Jurat (la Teresa, la Fanny i la Neus) amb la Neus Casagran, guanyadora del concurs
El plat guanyador

Participants i jurat del concurs de cuina
Els 5 plats, els noms dels participants i els ingredients
Top