Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA CAVALCADA DELS REIS D’ORIENT, MALGRAT LA COVID-19, TORNA AMB FORÇA I SOLEMNITAT, EN EL 90È ANIVERSARI DE LA 1A EDICIÓ

LA CAVALCADA DELS REIS D’ORIENT, MALGRAT LA COVID-19, TORNA AMB FORÇA I SOLEMNITAT, EN EL 90È ANIVERSARI DE LA 1A EDICIÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

16-01-2022

Després que l’any passat l’Ajuntament de Mont-roig va suspendre la cavalcada dels Reis d’Orient, per culpa de la covid-19 (tot i que una colla de pares, joves i d’altres persones en van organitzar una de petita, pel seu compte, pels carrer de Mont-roig, abillats amb vestits cedits per pobles veïns),  enguany, amb algun canvi en el programa i en la ubicació es va poder tornar a gaudir, sobretot la mainada, d’una cavalcada de Reis pràcticament igual a les que es feien abans de la pandèmia. Això sí, amb mascareta, distància, sense llençar caramels, final de rua al parc de Maria Martori, etc.

Enguany, a més, hem pogut celebrar el 90è aniversari de la primera cavalcada dels Reis d’Orient per Mont-roig, tal i com ja vam publicar en dos sengles articles el proppassat 3 i 7 de gener. El grup Suquet Calero va posar la música i poder acompanyar ses Majestats pel recorregut de la cavalcada.

Resumint, una preciosa nit per a la mainada, amb regals per a tots i esperem i desitgem que l’any que ve es “normalitzi” d’una punyetera vegada la cavalcada dels Reis d’Orient, els generosos, i la covid-19 ens deixi d’emprenyar. Així sia!!

La carrossa del Rei Gaspar
Els tres Reis d’Orient
Els Reis d’Orient amb tots el patges
Top