Ets aquí
Inici > General > Noticiari > JORNADES CULTURALS ESCOLA MARE DE DEU DE LA ROCA

JORNADES CULTURALS ESCOLA MARE DE DEU DE LA ROCA

Redacció

12-04-2017

Entre els passats dies 4, 5 i 6 d’abril (de dimarts a dijous) l’Escola Mare de Deu de la Roca va celebrar les seves XXII Jornades Culturals amb una munió d’actes i activitats de diverses persones i entitats de la nostra Vila. Tot havia estat preparat acuradament des feia setmanes i fou un èxit total, en organització i participació de les entitats del poble, i de fora, a qui se’ls havia demanat col·laboració.

Enguany el tema previst havia estat el folklore català i fou fàcil trobar tants actes tractant aquesta temàtica tan nostrada. Hi van participar i/o col·laborar:

La Colla Sardanista La Rotllana Mont-rogenca amb la sardana i d’altres danses.

L’Associació de Veïns Muntanya Roja, amb el Ball de Coques de Mont-roig.

Els gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers amb la música dels Grallers de Mont-roig i el timbal de la Laia Vernet del Barri de Dalt, ballant al pati per a tots.

Els Armats de Mont-roig.

Els Diables de la Colla de Les Borges del Camp.

Els castellers de la Colla Xiquets de Reus.

El Grup de Teatre Els Xuts de Mont-roig.

L’AMPA de l’Escola Mare de Déu de la Roca.

La mainada va poder participar en jocs tradicionals i també va poder escoltar llegendes. L’Ajuntament va col·laborar, com és habitual, en l’organització d’aquestes Jornades.

El divendres, dia 7, i com és habitual en el darrer dia abans de les vacances de Setmana Santa i Pasqua, els alumnes de l’Escola van poder participar en la confecció de les tradicionals mones de Pasqua.

Un any més, un èxit de les XXII Jornades Culturals i la Direcció del Centre va obsequiar tothom que hi havia participat amb un diploma acreditatiu i d’agraïment envers les persones i entitats que tan generosament van col·laborar en aquestes Jornades.

Ballant el Ball de Coques de Mont-roig

Jornades Culturals

Top