Ets aquí
Inici > General > Noticiari > JOAN GAMUNDI, AUTOR DEL LLIBRE “EL GRUP DE PAGESOS ACTIUS DE MONT-ROIG DEL CAMP (SEGE), 1968-1974” EN LLIURA TOTS ELS DOCUMENTS A L’ARXIU MUNICIPAL DE MONT-ROIG

JOAN GAMUNDI, AUTOR DEL LLIBRE “EL GRUP DE PAGESOS ACTIUS DE MONT-ROIG DEL CAMP (SEGE), 1968-1974” EN LLIURA TOTS ELS DOCUMENTS A L’ARXIU MUNICIPAL DE MONT-ROIG

Redacció

20-12-2021

El passat dimarts 14 de desembre, en Joan Gamundi, autor del llibre “El Grup de Pagesos Actius de Mont-roig del Camp (SEGE), 1968-1974”, va fer lliurament de tota la documentació que va fer servir per a la publicació de l’esmentat llibre (fotografies, treballs, documents, etc.) a l’Arxiu Municipal de Mont-roig. Dit llibre havia estat presentat el passat 24 de juliol de 2020, a l’Església Vella, en plena pandèmia de la Covid-19.

El llibre es troba inclòs en la col·lecció “Quaderns de la Pixerota”, de l’Editorial Ganzell, i gestionat per l’historiador mont-rogenc Eduard Boada.

Acompanyaren l’autor del llibre els que foren membres de l’esmentat Grup de Pagesos Actius, en Josep Ma Ramon i Josep Ma Salsench i reberen la donació la regidora de Cultura, Remei Benach i la responsable de l’Arxiu Municipal.

La regidora de Cultura, la responsable de l’Arxiu i l’autor del llibre
Top