Ets aquí
Inici > General > Esports > FIRA DE MONT-ROIG: GRAN ÈXIT DE LA VII GARROFANG ORGANITZADA PEL C.E. L’ARENY

FIRA DE MONT-ROIG: GRAN ÈXIT DE LA VII GARROFANG ORGANITZADA PEL C.E. L’ARENY

Miquel Anguera, “Beatet”

09-08-2019

Novament la cursa popular de la Garrofang fou un rotund èxit de participació i organització. El passat diumenge, dia 4 d’agost, en un matí calorós i novament a la finca damunt la depuradora municipal, tingué lloc la setena edició de la ja molt popular cursa, plena d’aigua, fang, entrebancs i obstacles. Hi hagueren tres categories: fins a 10 anys, de 10 a 14 i més grans de 14.

Les inscripcions a la cursa (hi havia 300 places ofertes) es van exhaurir ràpidament al web de l’organització i la gent que hi participà fou molt més àmplia (potser el doble) i, si hi sumem el públic assistent a l’espectacle esportiu i social podrem ratificar el que ja hem dit: un total èxit i magnífica organització del C.E. L’Areny que, amb els seus voluntaris ( spiker inclòs) van fer possible aquesta festa esportiva tan reeixida. La síndria i l’aigua no hi van faltar per ajudar a pal·liar la gran calor i xafogor de la matinal del diumenge.

Cal agrair a Qualitat Toda, C.E. L’Areny  i a l’Ajuntament tot el seu esforç per aconseguir una VII Garrofang excel·lent!!

Sortida dels més petits
Un dels obstacles
Lliscant per un tobogan
Participants sortint d’una piscina ben enfangats
Top