Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EXPOSICIÓ D’ALUMNES DE L’INSTITUT: EL CÒMIC I JOAN MIRÓ

EXPOSICIÓ D’ALUMNES DE L’INSTITUT: EL CÒMIC I JOAN MIRÓ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]02-12-2015

El dissabte 12 de desembre a les 18 h. s’inaugurarà, al Centre Miró, l’exposició “El còmic i Joan Miró”, un conjunt de treballs dels alumnes de l’Institut Antoni Ballester.

L’exposició romandrà oberta del 2 de desembre fins al 31 de gener.

Els alumnes de visual i plàstica de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig / Miami han estat descobrint la personalitat i la manera de treballar de Joan Miró. Sobretot, han treballat l’observació i la transformació d’elements quotidians en ninots artístics. A partir d’una visita al Centre Miró i del treball a través de l’observació d’elements de l’entorn mironià, com la garrofa i la carabassa, els alumnes han deixat anar la seva creativitat creant personatges de còmic.

Podem veure com han transformat una carabassa en un personatge, mitjançant la tècnica del collage, com han il·lustrat un còmic, personalitzant la garrofa (dibuixant) i com han convertit un mitjó en un ninot (els mitjons estan fets completament amb materials reciclats). Han treballat, també, els diferents tipus de plans fent “selfies” dels personatges que han creat. I, com a treball en grup, han elaborat els foto-còmics i les converses mironianes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

1

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

3

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

4

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top