Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ELS BARRIS I CARRERS DE MONT-ROIG CELEBREN LES SEVES FESTES I SOPARS, UN ANY MÉS

ELS BARRIS I CARRERS DE MONT-ROIG CELEBREN LES SEVES FESTES I SOPARS, UN ANY MÉS

Redacció

04-10-2018

El Barri de Baix és el que cada any obre les festes al juliol amb el lema: “L’estiu comença al Barri de Baix”. Fou els dies 6 i 7 amb un programa ben farcit d’activitats. Començà el divendres amb bingo popular, per seguir amb nit de màgia i acabar amb discoteca mòbil. El dissabte dia 7,  a les 6 de la tarda: festa familiar amb minidisco, animador, festa holi, exhibició canina d’agility, per acabar amb sopar popular, gran ball amb l’orquestra Oceanic i discoteca mòbil amb A fi de festa. Unes festes de barri molt participates i amb notable èxit d’organització.

El Barri del Rovell de l’Ou, celebrà les seves III festes de barri. Enguany va optar per una rua de Carnaval d’estiu que l’any passat ja va tenir molt d’èxit. Fou el dissabte 25 d’agost. Unes 300 persones hi van participar des la plaça de Miramar, passant pels carrers de la Pobla d’en Taudell, A. Sardà, Ponent, Dr. Sagarra, Joan Grifoll, Casa de Cultura, M.D. Roca, Riba i Mestre i plaça Miramar. Es van donar 3 premis a les disfresses dels Dofins (1r), Marionetes (2n) i Grup de tempesta o Llampecs (3r). El premi: 1 pernil i 2 ampolles de vi. La festa acabà a 2/4 de 6 del matí amb la discoteca mòbil del DJJordi Martí. L’enhorabona als guanyadors i als organitzadors.

El carrer del Dr. Castro, també va celebrar el seu habitual sopar de germanor de la gent del carrer i convidats. També fou el dissabte 25 d’agost, amb 120 persones que s’assegueren a taula. Acabat el sopar van anar a gaudir de la rua de disfresses del carnaval d’estiu del Barri del Rovell de l’Ou.

El Barri dels 6 Carrers, va celebrar la seva festa el dissabte dia 1 de setembre a la plaça de Mn. Gaietà Ivern amb la gimcana nocturna (Scape Room), pels carrers del casc antic de la Vila. Després un sopar popular a la mateixa plaça amb força participació de gent del barri i convidats.

El Barri de Dalt, també tenia previst celebrar el seu sopar tradicional i festa de barri  com cada any, però la tràgica mort en accident de trànsit d’un benvolgut veí del barri va fer que, amb molt bon criteri, se suspengués la festa.

 

20181004 Festes de Barris

 

Top