Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ELS AMICS DE LA POESIA DE MONT-ROIG OFEREIXEN EL SEU RECITAL DE NADAL A LA MARATÓ DE TV3

ELS AMICS DE LA POESIA DE MONT-ROIG OFEREIXEN EL SEU RECITAL DE NADAL A LA MARATÓ DE TV3

Miquel Anguera, “Beatet”

22-12-2022

Com en d’altres anys, el col·lectiu Els Amics de la Poesia de Mont-roig es sumà a la Marató de TV3 i dedicà el seu recital de Nadal a favor de la tan coneguda i altruista Fundació que enguany dedica la seva recaptació a lluitar contra les malalties cardiovasculars que tant de mal fan a la nostra societat i al món en general. El dia escollit fou el diumenge 18 de desembre, a les 6 de la tarda, a la Casa de Cultura Agustí Sardà (sala d’exposicions Jacint Salvadó “Cinto Quadrus”).

Alumnes de l’Escola Municipal de Música, Baptista Nogués, també van col·laborar amb La Marató de Mont-roig fent que, amb la seva música de guitarra i piano, fos més amè el seu repertori poètic, sempre tan diferent i variat. 

La recaptació assolí la xifra de 690 euros, que ben bé que aniran per sumar-se als més de vuit milions d’euros que ahir al vespre ja s’havien assolit al Principat. Sabent que encara s’aniran recollint diners fins ben entrat l’any 2023, podem anticipar que enguany el poble català serà, un cop més, molt solidari amb aquestes causes tan altruistes, malgrat tots els problemes que té la nostra societat, com són: la crisi econòmica, pobresa, inflació, forta pujada dels preus de l’energia, carburants i un llarg etcètera…

Per acabar, recordarem que, enguany, l’única entitat local (que sapiguem), que ha organitzat algun acte en favor de la Marató de TV3 ha estat Els Amics de la Poesia i que, dissortadament, ens allunyem d’aquelles edicions de la Marató que aplegaven tants actes solidaris i variats com els bingos, sortejos, actes culturals, etc. Gràcies, Amics de la Poesia!!

Actuació d’alumnes de l’ Escola de Música Baptista Nogués
Cartell del recital de poesia
Top