Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL C.E.L’ARENY I L’AVMR PORTEN A MONT-ROIG LA FLAMA DEL CANIGÓ

EL C.E.L’ARENY I L’AVMR PORTEN A MONT-ROIG LA FLAMA DEL CANIGÓ

Redacció

27-06-2017

Enguany, l’arribada de la Flama del Canigó a Mont-roig ha tingut la novetat que, a part de l’organització de l’Associació de Veïns Muntanya Roja (ininterrompudament des del 1974), el C.E. L’Areny s’hi ha afegit portant la torxa de la Flama (en relleus), des de Montbrió fins a casa nostra (vora 7 quilòmetres de recorregut). Un total de 21 persones  i tres cotxes hi van prendre part.

La pubilla de Mont-roig, Anna Pujol, i la primera dama d’honor, Marta Mestre, juntament amb altres membres de l’Associació de Veïns Muntanya Roja, es van arribar fins a la plaça de la Llibertat de Reus per recollir la Flama. De tornada a casa, van parar a Montbrió per lliurar i compartir  amb els nostres veïns la Flama del Canigó, com tants altres pobles d’arreu dels Països Catalans.

Després de la breu parada, la comitiva (prèvia foto recordatòria) va emprendre l’itinerari des del centre de la Vila fins a Mont-roig, passant pel mas dels Teixells, camí de Vinyols i un tros del de Cambrils, fins a la pista d’estiu.

Una fortíssima calor va acompanyar els esforçats atletes i, malgrat els petits problemes adjunts a les altes temperatures, es va arribar a casa amb alegria i cansament. El grup passà per l’avinguda de Reus, Riba i Mestre, plaça de Miramar, av. de Catalunya i Indústria, per finalitzar a l’esmentat lloc de la revetlla.

La pubilla i la dama d’honor llegiren el missatge dels Focs de Sant Joan i, posteriorment s’adreçaren a la foguerada que esperava a prop del Centre de Dia, per encendre-la i, posteriorment, hom va anar a sopar a la pista d’estiu (carmanyola a la fresca). Després una reeixida actuació del mag Roberto Vara i ball amb discoteca mòbil a càrrec de “A fi de festa”. No cal dir que tota la programació fou acompanyada amb la tradicional simfonia de coets i petards, com no podia ser d’altra manera.

Un any més, doncs, i també amb l’organització i col·laboració de l’Ajuntament, l’Associació de Veïns Muntanya Roja i el C.E. l’Areny hem tingut novament una revetlla de Sant Joan ben reeixida i que ja haurà arribat a la 43a edició (amb la Flama del Canigó, s’entén). La primera fou el 1974, quan hi col·laborà mossèn Jaume Gabarra (qepr) i direm que aquesta fou la primera activitat de la nostra AVMR que, oficialment, naixeria el 1978, després de moltes activitats culturals i traves administratives. Per molts més anys i revetlles !!

 

 

0170627 Flama del Canigó

 

 

 

 

 

Top