Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL BARRI DELS SIS CARRERS ORGANITZA UNA PAELLA POPULAR

EL BARRI DELS SIS CARRERS ORGANITZA UNA PAELLA POPULAR

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

07-07-2016

Arribats a l’estiu, als mont-rogencs sembla ser que ens agafa una positiva dèria de festes de barri, trobades, àpats, música i balls populars.

El Barri dels Sis Carrers, ha preparat una paella popular al parc del Rentador, pel mòdic preu de 12 €. Més de 160 persones s’hi van apuntar per gaudir d’aquesta festa. Una bona calor acompanyà l’àpat i més d’un veí va anar a buscar un bon para-sol per evitar l’astre rei cada cop més abraonat.

A partir de quarts de dotze, la trobada començà amb música en viu a càrrec de LRK Sound Sistem, mentre es podia consumir un tradicional vermut tot esperant la paella.

També vam poder gaudir de les paradetes de Ca la Guineu, Cingle Vermell i Beach Point (amb remeis, ungüents, formatges, pa, etc.).

Després de la paella, i ben passades les 5 de la tarda, hi hagué inflables per a la mainada, perquè poguessin gaudir una bona estona. Bona participació popular malgrat la forta calor i potser per això la propera vegada suggeriríem que la trobada (sempre és bo trobar-se amb els veïns i amics) fos al vespre per raons òbvies.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Cuinant la paella popular
Cuinant la paella popular

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mont-rogencs entaulats al parc del Rentador
Mont-rogencs entaulats al parc del Rentador

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top