Ets aquí
Inici > General > Noticiari > DISSABTES D’ART A MONT-ROIG DURANT L’ESTIU

DISSABTES D’ART A MONT-ROIG DURANT L’ESTIU

.

Miquel Anguera, “Beatet”

03-06-2024

Segons ha fet saber aquest col·lectiu d’artistes de Mont-roig, durant els mesos de juny, juliol i agost, cada dissabte d’11 a una (Dissabtes d’Art), hi haurà exposició i activitats al davant de l’antiga Llar d’Avis i tallers oberts dels artistes participants.

Els artistes recorden que podem visitar el seu web i seguir-los a Instagram.

Els artistes són: 1: Marcel·la Aguiló (fotografia). 2: Carlos Vidal (fotografia). 3: Anna M. Barrera (pintura). 4: Hans Dekker (artista visual). 5: Albert Villena (fotografia). 6: Joaquim Corts (fotografia). 7: Josep Quesada (artista plàstic/músic) i 8: Sílvia Sancho Duch (art amb resina).

Els tallers oberts són: 1: Joan Vilà (escultura/collage, al carrer d’Amunt, 43). 2: Teresa Mariné (ceràmica, al carrer d’Amunt, 21). 3: Arte-Dani (pintura, al carrer Major, 9). 4: Simó Gras (forja/museu d’oficis antics, al carrer de la M. de D. de la Roca, 3). 5: Lluís Fongrau (aquarel·la/gravat, al carrer F. Riba i Mestre, 2). 6: Clivé Joies (joieria, al carrer d’Agustí Sardà, 25) i Isabel Bernal (pintura, al carrer del sol, 6).

Aquesta mostra compta amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig i no cal dir que desitgem als artistes el millor èxit possible i els donem les gràcies per mostrar el seu art.

Donat que la música també és art (“És l’art dels sons”), llenço la idea, a qui correspongui, perquè es pugui fer alguna cosa en aquest tema. Estaria bé, oi??

.

.

.

Top