Ets aquí
Inici > General > Noticiari > PREMI A LA INTERNACIONALITZACIÓ PER OLIS SOLÉ  EN LA IX NIT  GOURMET DEL FOOD RETAIL

PREMI A LA INTERNACIONALITZACIÓ PER OLIS SOLÉ  EN LA IX NIT  GOURMET DEL FOOD RETAIL

Esther Bargalló

08-10-2024

Dins del marc de la IX edició de la Nit Gourmet del Food Retail del Clúster Food Retail de Catalunya, Olis Solé va ser guardonat amb el “Premi a la Internacionalització”.

L’acte va tenir lloc al Palau de Pedralbes a Barcelona el dia 1 d’octubre i va reunir al voltant de 300 persones del sector agroalimentari, gastronòmic i del retail, així com personalitats de la vida pública i política, com ara, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, H. Òscar Ordeig, el conseller d’Empresa i Treball, H. Miquel Sàmper; i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, el Sr. Josep Santacreu.

En aquesta edició es van presentar les novetats i els productes destacats de les empreses associades, i es van lliurar els Premis a l’Excel·lència en Alimentació a Catalunya,
que reconeixen els projectes d’innovació alimentària i de cooperació entre els associats, com a eina fonamental per fer créixer la competitivitat del sector.

Olis Solé és una empresa familiar de Mont-roig del Camp que, des del 1825 i al llarg de set generacions, es dedica al cultiu de les oliveres i a l’elaboració d’oli d’oliva verge extra d’alta qualitat. “Vinc de la terra, d’una terra rogenca; us puc donar el meu fruit, fruit de la natura, la tradició, el treball i l’experiència”. Amb aquesta carta de presentació Olis Solé conquereix el món amb el seu or líquid.

El Premi a la Internacionalització no premia l’empresa que exporta a més països o amb més quantitat, sinó aquella que ha realitzat un pas significatiu per entrar a un nou mercat. En aquest sentit, el jurat ha valorat d’Olis Solé el fet que, malgrat ser només sis persones a l’equip, han aconseguir obrir mercat en països com Mèxic, Costa Rica, Hong Kong i Tailàndia, entre d’altres. De fet, l’any 2022/23 la seva quota d’internacionalització era del 19,5%, i aquest 2023/24 ha arribat al 27%, passant de 17 països presents a 23.

L’enhorabona per aquest reconeixement!

.

La Sara i la Judit March Solé (al mig i a la dreta) amb el premi
La Sara i la Judit amb els altres guardonats a la IX Nit Gourmet del Food Retail

.

Top